The Mirage – Pembunuh yang Didakwa Kekal di Penjara kerana Tembakan Tiga Kali Las Vegas Strip
toto

The Mirage – Pembunuh yang Didakwa Kekal di Penjara kerana Tembakan Tiga Kali Las Vegas Strip

Seorang lelaki yang didakwa membunuh sepupunya di hotel The Mirage dan dua wanita yang cedera parah masih berada di dalam penjara. Perbicaraan jaminan agen slot akan diadakan pada hari Selasa, walaupun dia menghabiskan hujung minggu dalam tahanan tanpa jaminan ditetapkan.

Billy Deray Hemsley
Billy Deray Hemsley dalam pukulan mug. Dia didakwa membunuh seorang lelaki dan mencederakan dua wanita di The Mirage. (Imej: LVMPD)
Billy Deray Hemsley, 54, dari Las Vegas, hadir di Mahkamah Keadilan Las Vegas pada hari Sabtu untuk penembakan minggu lalu di Las Vegas Strip. Dia didakwa membunuh dan dua pertuduhan cubaan membunuh.

Aucturius Dwyane Milner, 49, maut ditembak di dalam bilik di tingkat lapan di The Mirage pada kira-kira 8:40 malam Khamis. Milner dan Hemsley “bermain bergaduh” apabila Hemsley didakwa mengeluarkan senjata api dan menembak Milner beberapa kali, menurut laporan Jabatan Polis Metropolitan Las Vegas (LVMPD). Hemsley mendakwa sepupunya mencekiknya pada masa itu.

Kedua-dua wanita itu, yang dikenali sebagai anak perempuan Milner dan rakannya, juga ditembak di dalam bilik di The Mirage, KLAS , sebuah stesen TV tempatan, berkata. Anak perempuan Milner ditembak 15 kali. Kedua-duanya dibawa ke Pusat Perubatan Universiti (UMC) untuk rawatan.

Polis mengesan Hemsley pagi Jumaat di perhentian bas berhampiran Nellis Boulevard dan Twain Avenue. Pistol diletakkan di pinggangnya, kata KSNV , sebuah lagi stesen TV tempatan. Dia dibawa ke UMC untuk merawat kecederaannya semasa ditahan. Dia kemudiannya ditahan di Pusat Tahanan Clark County.

Pegawai berkata mereka bertindak balas kepada The Mirage dalam masa seminit selepas mendapat panggilan 911 pertama mengenai kejadian itu, menurut LVMPD Kapten Dori Koren . Polis dan anggota kecemasan lain segera memberikan bantuan perubatan kepada dua mangsa wanita itu. Lelaki itu sudah pun mati.

Jenayah Sebelum Hemsley
Hemsley cuba membunuh Milner pada 2003, KLAS melaporkan, berdasarkan rekod mahkamah dan kenyataan daripada saudara mara. Hemsley didakwa menembak Milner dua kali di bahagian punggung dalam kejadian itu, KVVU , sebuah lagi stesen tempatan, berkata. Hemsley mengaku bersalah mengacukan Singapore Pools senjata api ke arah manusia, kata laporan itu. Dia dipenjarakan selama kira-kira enam bulan, kata KVVU .

Pada 2012, Hemsley telah ditangkap kerana cubaan membunuh dengan menggunakan senjata maut, kata KLAS . Hemsley didakwa menikam seorang wanita. Dia dijatuhkan hukuman penjara dan kemudian dibebaskan pada 2019.

Dia juga telah disabitkan dengan kesalahan memiliki dadah, DUI, dan tuduhan senjata, menurut rekod mahkamah yang dipetik oleh Associated Press .

Lockdown Mirage
Tetamu di The Mirage melaporkan di media sosial hotel itu dikurung selama berjam-jam selepas penggambaran Khamis.

Saeed Ahmed, yang bekerja untuk NPR , berada di The Mirage malam Khamis. Dia berkata tiada siapa yang boleh sampai ke tingkat dua hingga lapan. Lif yang data toto macau menyediakan lantai ini telah disekat, katanya.

Tiada siapa yang dibenarkan masuk atau keluar dari pintu masuk utama. Pegawai juga pergi ke bilik untuk memeriksa sama ada semua orang ok,” dedahnya lagi di Twitter.

Menjelang jam 11 malam, pita polis kuning di hadapan The Mirage telah dialihkan. Para tetamu dibenarkan masuk semula ke hotel pada jam 10:50 malam.